2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Bemutatkozás

Ismerjen meg minket, építsünk kapcsolatot!

Cégünket, a Gazsi Hús Kft-t 2005-ben alapítottuk, melyet később a Gazsi FOOD Kft. vásárolt fel. Több mint 30 éves családi hagyományaink, illetve receptúránk alapján hús-hentesáru kiskereskedelemmel foglalkozunk.Később ebből alakult ki a készétel gyártás. Cégünk a Magyar Termék Nonprofit Kft. védjegyhasználója, és Magyarországon évek óta a SPAR, az INTERSPAR, a KAISERS a Penny Market és a G'Roby hivatalos beszállítója.

Ételeink készítésekor az egyszerű és gyors fogyaszthatóság mellett ügyelünk a megbízható minőségre is, ezért mindig figyelmet fordítunk arra, hogy az ajánlatunkban szereplő ételek egytől-egyig minősített alapanyagokból készüljenek. Elkészítésükhöz nem használunk tartósítószereket, minőségüket mégis 21 napig megőrzik – köszönhetően speciális csomagolási technikánknak. Ezeknek a tulajdonságuknak köszönhetően ételeink forgalmazása hatékonyan megoldható gyorsfagyasztás nélkül is. Termékeink nem tartalmaznak színezékeket és ízfokozókat, es adalék anyagokat így mindenki nyugodt szívvel fogyaszthatja őket. Ételeink segítségével azoknak sem kell lemondaniuk az egészséges táplálkozásról, akik rohanó életformát folytatnak. Ételeink egyszerűen és gyorsan fogyaszthatóak, mikrohullámú sütőben 3 perc melegítés után fogyaszthatóak (800-1000 W) vagy sütőben 90C – fokon 10 percig a fólia kilyukasztása után esetleg a csomagolás eltávolítása után hagyományos módon, edényben is melegíthetőek.

 

  • Ajánlatunkban megtalálhatja a hagyományos magyar konyha legjellemzőbb ízeit.
  • Séfjeink hagyományos fűszerezéssel készítik munkahelyen és otthon egyaránt fogyasztható, tápláló egytálételeinket.
  • Készételeink a legszigorúbb európai követelményeknek megfelelően készülnek, a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alapján.
  • Alapanyagainkat szigorúan ellenőrzött magyarországi beszállítóktól szerezzük be.
  • A Magyar Termék Védjegy garantálja az általunk forgalmazott termékek minőségét, szavatosságát.
  • Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 – +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek – amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva – a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.
  • Ételeink egyszerűen és gyorsan fogyaszthatóak, mikrohullámú sütőben 3 perc melegítés után fogyaszthatóak (800-1000 W)
  • Ételeink egyszerűen és gyorsan fogyaszthatóak, sütőben 90C – fokon 10 percig a fólia kilyukasztása után
  • Ételeink a csomagolás eltávolítása után hagyományos módon, edényben is melegíthetőek.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 – +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek – amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva – a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók. Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a jelen utasítások szerint!

Az ételtároló doboz alkalmas melegítésre sütőben 90C – fokon 10 percig a fólia kilyukasztása után, vagy mikrohullámú sütőben 1000-W 3-4 perc. Melegítés után azonnal fogyasztható közvetlenül a dobozból is.

A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!