2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta

Magyar termék

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta

Használati utasítás:
Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta

Összetevők: Főtt gluténmentes szarvacska tészta (60 %) (víz, gluténmentes szarvacska tészta (20 % készételre vonatkoztatva) (kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehely, dextróz (szőlőcukor)), Marhalábszár pörkölt (40 %), marhalábszár (25 % készételre vonatkoztatva), lecsó (ivóvíz, paprika, sűrített paradicsom, cukor, étkezési só, módosított kukoricakeményítő), vöröshagyma, napraforgó étolaj, fűszerpaprika, étkezési só, fűszerek

            Védőgázas csomagolásban.

         

     Hazai feldolgozású termék 330 g

 

Átlagos tápláléktartalom

100 g termékben

1 adagban

(330 g)

energia (kJ/kcal)

579 kJ/139 kcal

1911 kJ/459 kcal

Zsír

5.5 g

18 g

  amelyből telített zsírsavak

2 g

6.6 g

szénhidrát

16 g

53 g

  amelyből cukrok

1 g

3.3 g

Rost

0.8 g

2.6 g

Fehérje

6 g

20 g

0.14 g

0.46 g

 

       

            az élelmiszer minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartama: a gyártástól számított

            21 nap (nap/hó/év)

           az élelmiszer tárolására vonatkozó különleges feltételek, amennyiben az élelmiszer

           fogyaszthatóságához, illetve minőségének megőrzéséhez ez szükséges 0±4 C.

          A terméket gluténmentes alapanyagokból készítjük, ám a gyártó üzemben glutén tartalmú

         alapanyagokat felhasználunk, így a termék nem minősül gluténmentesnek, nyomokban

        glutént tartalmazhat. A címkén feltüntetett jelzés: A TERMÉK GLUTÉNT

        FELHASZNÁLÓ ÜZEMBEN KÉSZÜLT! NYOMOKBAN GLUTÉNT

        TARTALMAZHAT!

 

 Használati utasítás: A készétel tálcájának zárófóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 1000W

teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy edényben forrástól számított legalább 3-5 percig

 melegítsük meg, vagy 90 °C-os sütőben legalább 5-8 percig melegítsük meg!

Felbontás után azonnal fogyasztandó!   

A legnagyobb gondossággal történő előállítás ellenére a termékben előfordulhat csontszilánk.

 

A termék glutént tartalmazó gabonákat, halat, földimogyorót, zellert, tejet, szóját, dióféléket,      

 mustárt, szezámmagot és tojást is felhasználó üzemben készült.

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta