2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Termékeink

Eredeti és az igazi magyar receptek felhasználásával

Csirkepaprikás gluténmentes szarvacska tésztával

Magyar termék

Csirkepaprikás gluténmentes szarvacska tésztával

Használati utasítás:
Csirkepaprikás gluténmentes szarvacska tésztával

Összetevők:  Főtt gluténmentes szarvacska tészta (40 %) (víz, gluténmentes szarvacska tészta (14 % készételre vonatkoztatva) (kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehely, dextróz (szőlőcukor)), csirkepaprikás (60%) (csirke hús (30% készételre vonatkoztatva), napraforgó étolaj, paradicsompüré, laktózmentes tejföl (magas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett tejszín, tejsavbaktérium színtenyészet, laktáz enzim), vöröshagyma, lecsó (ivóvíz, paprika, sűrített paradicsom, cukor, étkezési só, módosított kukoricakeményítő), pirosarany (nyers fűszer- és pritaminpaprika (87%), étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag (xantán gumi), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát)), étkezési só, fűszerek)

            Védőgázas csomagolásban.

          Hazai feldolgozású termék 330 g

 

Átlagos tápláléktartalom

100 g termékben

1 adagban

(330 g)

energia (kJ/kcal)

752 kJ/180 kcal

2482 kJ/594 kcal

Zsír

9.2 g

30 g

  amelyből telített zsírsavak

3.1 g

10 g

szénhidrát

16 g

53 g

  amelyből cukrok

1.3 g

4.3 g

Rost

1 g

3.3 g

Fehérje

7.6 g

25 g

1.9 g

6.3 g

 

   

            az élelmiszer minőség megőrzési/fogyaszthatósági időtartama: a gyártástól számított

            21 nap (nap/hó/év)

           az élelmiszer tárolására vonatkozó különleges feltételek, amennyiben az élelmiszer

           fogyaszthatóságához, illetve minőségének megőrzéséhez ez szükséges 0±4 C.

          A terméket gluténmentes és laktózmentes alapanyagokból készítjük, ám a gyártó üzemben

         glutén és laktóz tartalmú alapanyagokat felhasználunk, így a termék nem minősül sem

         glutén-. Sem laktózmentesnek, nyomokban glutént, laktózt tartalmazhat. A címkén

         feltüntetett jelzés: A TERMÉK GLUTÉNT és LAKTÓZT FELHASZNÁLÓ ÜZEMBEN

         KÉSZÜLT! NYOMOKBAN GLUTÉNT és LAKTÓZT TARTALMAZHAT!

       

  

 Használati utasítás: A készétel tálcájának zárófóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 1000W

teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy edényben forrástól számított legalább 3-5 percig

 melegítsük meg, vagy 90 °C-os sütőben legalább 5-8 percig melegítsük meg!

Felbontás után azonnal fogyasztandó!

 

A legnagyobb gondossággal történő előállítás ellenére a termékben előfordulhat csontszilánk, toll

maradvány.

A termék glutént tartalmazó gabonákat, halat, földimogyorót, zellert, tejet, szóját, dióféléket,   

mustárt, szezámmagot és tojást is felhasználó üzemben készült.

További termékeink

Alföldi gulyásleves

Aranygaluska

Babsólet, főtt tojás, füstölt tarja

Bolognai spagetti gluténmentes spagetti tésztával

Marhalábszár pörkölt gluténmentes szarvacska tészta