Termékeink
Csorbaleves
Tartalmas zöldséges, húsos raguleves. A román konyha mindennapi étele. Drakula gróf kedvenc levese – vér nélkül!
Használati utasítás:
A készétel tálcájának záró fóliáját 2-3 helyen szurkáljuk meg, és 700W teljesítményű mikrohullámú sütőben vagy 210°C-os sütőben legalább 3 percig melegítsük meg! Tárolás: 0-4°C közötti hőmérsékleten hűtve. Felbontás után azonnal fogyasztandó!
Csorbaleves 600g
Összetevők: víz, burgonya,fejes káposzta,pulykahús 8%,sárgarépa,savanyított káposzta, tejföl (pasztőrözött tejszín,kultúra),vöröshagyma,füstölt parasztkolbász(sertéshús,sertésszalonna, sertésfejhús,konyhasó,fűszerek és fűszerkivonatok, szőlőcukor stabilizátor (E450), antioxidáns(E301,E316), ízfokozó(E621), színezék (E180c,E120) nátrium nitrit, füst), petrezselyem gyökér, zeller gumó, füstölt szalonna (sertésszalonna,só), napraforgó étolaj, cukor, só, fűszerek, tejföl, búza liszt, paprika, paradicsom, védőgázzal csomagolva.
Allergén anyagok: glutén,tej,zeller.Nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat.
Átlagos tápérték tartalom |
100g Termékben |
1 adagban |
Energiatartalom: |
256 kJ / 61 kcal |
1537 kJ / 366 kcal |
Fehérje: |
2,85 g |
17,1 g |
Szénhidrát: |
3,7 g |
22,2 g |
Cukor: |
0 g |
0 g |
Zsír: |
3,6 g |
21,6 g |
Rost: |
1,7 g |
10,2 g |
Ételeinket minőségi alapanyagokból, adalék-, színezőanyag, és tartósítószer nélkül, korszerű konyhatechnológiával állítjuk elő, mely megfelel a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek. A korszerű konyhatechnológiának köszönhetően az étel nem veszít zamatából, ízében, illatában, színében, küllemében az ételre jellemző a fogyasztás pillanatáig.
Az ételtároló doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, valamint az étel a dobozból közvetlenül is elfogyasztható.
Biztonsági figyelmeztetés:
Az ételeket a kézhezvétel után azonnal 0 - +4°C hőmérsékletű hűtőszekrénybe kell tenni, és fogyasztásig ott kell tárolni! Az ételek - amennyiben azok hűtve, előírásszerűen voltak tárolva - a csomagoláson feltüntetett időpontig fogyaszthatók.
Fogyasztás előtt az ételt alaposan át kell forrósítani a csomagoláson lévő utasítás szerint!
A csonthéjas gyümölcsöket tartalmazó ételekben előfordulhatnak magvak, illetve héjdarabok, a halas ételek tartalmazhatnak szálkát! A sérült, felpuffadt csomagolású, lejárt minőség megőrzési idejű, illetve bármely az ételre nem jellemző tulajdonságú ételt ne fogyassza el!