2500. Esztergom, Simor János utca 46

+36 20 956 5279

gazsi.food.kft@gmail.com

Készétel, éttermek részére

Minőségi készétel kiszállítása, éttermek részére

Házias ízek az asztalra, gyorsan és egyszerűen

A strandbüfék, tóparti vendéglátóhelyek, kisebb éttermek esetén gyakran fejtörést okoz az, hogy saját konyha vagy megfelelő méretű hely hiányában hogyan láthatják el vendégeiket nap, mint nap igényes étellel.

Manapság rengeteg cég akad, melyek előre csomagolt ételek kiszállítását kínálják, azonban kevés köztük az olyan, akik igazán minőségi, gondosan válogatott, hazai alapanyagokból készült alternatívát kínálnak.

Miért érdemes minket választania?

  • Házhoz visszük önnek az otthon jellegzetes ízeit;
  • termékeink eredeti magyar receptek alapján készülnek;
  • elkészítésük során kizárólag minőségi, hazai alapanyagokból dolgozunk;
  • ételeinket kézműves módszerekkel készítjük;
  • szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy a legfinomabb falatokat kínáljuk vásárlóinknak.

Ahol a kényelem és minőség kéz a kézben jár

Az általunk kínált ételek legnagyobb előnye, hogy pillanatok alatt a vendégek asztalára kerülhetnek. Elég őket fogyasztásig hűtőszekrényben tárolni, majd megmelegíteni, és máris olyanok, mintha frissen húztuk volna le őket a tűzhelyről, vagy vettük volna ki a tepsiből.

Ez alig vesz igénybe többet néhány percnél. Egy olyan vállalkozás esetében pedig, mint egy strandbüfé, az idő hatalmas kincs lehet, hiszen az éhes vendégek sora bizony könnyen és gyorsan képes feltorlódni.

Ha tőlünk rendel készételt azonban nem csak a gyorsaság és a kényelem garantált.

Biztos lehet abban, hogy mindig a legjobb minőségű, száz százalékban hazai alapanyagokból készült ebéd kerül az asztalra, melyet valódi kézműves módszerekkel, legjobb tudásunkat és tapasztalatunkat beleadva készítünk önnek.

A készételek rendelésével pedig nem csak a kiszolgálás lesz gyorsabb és egyszerűbb, de étterme üzemeltetését is hatékonyabbá és olcsóbbá teheti. Nincs szükség többé külön szakács és konyhai kisegítő alkalmazására. A tőlünk rendelt ételeket bárki pillanatok alatt megmelegítheti és ízlésesen tálalhatja, akár pillanatok alatt.

Élvezze kikapcsolódás közben is az otthon kedvelt ízeit!

Ajánlataink közt megtalálhatja a hagyományos magyar konyha legjellemzőbb, legkedveltebb ízeit. Ha tőlünk rendel, vendégei akár a strandon vagy a tóparton is élvezhetik kedvenc, hazai fogásaikat, melyeket egész biztos, hogy imádni fognak.

Séfjeink hagyományos fűszerezéssel készítik a tápláló egytálételeket, melyek a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alapján, a legszigorúbb európai követelményeknek megfelelően készülnek.

A főzés és sütés folyamata során kizárólag szigorúan ellenőrzött, magyarországi beszállítóktól származó alapanyagokat használunk, ezzel is garantálva a száz százalékban magyaros, tökéletes ízélményt! A minőséget és szavatosságot pedig a Magyar Termék Védjegy is garantálja.

Ha szeretné étlapját igazán változatossá tenni, a magyaros ízek mellett egyéb különlegességekből, például olaszos és indiai jellegű ételek közül is válogathat.

Kiknek ajánljuk kézműves módszerekkel készült készételeinket?

A készételek rendelése tökéletes megoldást jelent az olyan, kisebb vendéglátóhelyek számára, melyek saját konyhával nem rendelkeznek, vagy lehetőségeik limitáltak.

A minőségi alapanyagokból készült készétel a strandbüfék, tóparti étkezdék, rendezvényeken megjelenő falatozók, vagy bisztrók étlapjának különlegessége lehet. A tőlünk rendelt egytálételek lehetővé teszik azt, hogy vendégei ne csak rágcsálnivalókat és üdítőket, hanem egy kellemes, finom ebédet is vásárolhassanak önnél.

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot és érdeklődjön az időszakos vagy rendszeres kiszállítás részleteit illetően. Kollégáink minden kérdés megválaszolásában készséggel állnak rendelkezésére!

Varázsoljon ön is tökéletes, finom, minőségi alapanyagokból készült ebédet vendégei asztalára gyorsan és egyszerűen!